За нас

Вдъхновени от личната история на собственичката на "Корпорация солнца" произвеждащ този прекрасен прах за зъби “Солнечный зайчик” , г-жа Анастасия Симонова, и съчувствайки й за дълго годишния й проблем със зъбите, търсейки различни оперативни и традиционни решения, и имайки и наш личен не толкова краен, но все пак болезнен опит със стандартните препоръки за лечение на зъби и венци, бяхме леко да се каже вдъхновени от идеята да опитаме тази специална рецепта “14 билки +”, съхранена от билкари, и предавана през поколения от уста на уста, и да преценим по нашенски дали и при балканските зъби ще бъде толкова крайно ефективен, и дали всичко ще се развие по описания начин от страна на производителите.

Но, да!!! Всичко си беше така както се каза! Още след 2-я ден кървенето на венците спря , на 4-я ден зъбите вече бяха значително по бели и забелязахме, че вкусът в устата остава значително по-свеж през целия ден. Чувствителността в края на зъбите, която имах изчезна още на 2-я ден.

С голямо радост приехме новия продукт в нашата компания, и имаме истинското удоволствие да Ви го представим, и заедно да се радваме на хубавите неща от живота, да бъдем като едно истинско Слънчево зайче, и да можем да зарадваме повече семейства, като им помогнем за решаването на редица проблеми в устната кухина благодарение на прекрасния прах за зъби “Солнечный зайчик”.

Горещо Ви препоръчваме: Опитайте, и ще се убедите, че този прах е от ония продукти, който ще променят живота Ви към по-добро.

Всичко хубаво от Екипа на Слънчево Зайче България!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки