Информация за доставката

  • Начало
  • Информация за доставката

ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА: Плащането на заявените ви продукти се извършва в офиса на куриера или на негов представител, когато пратката ви се доставя на посочен от вас адрес. За направеното плащане ще ви бъде издаден касов бон от представителя на куриерската компания, удостоверяващ плащането на заявените ви продукти.

извадка от закоса, за издаването на касовия бон за направената от вас поръчка: Чл. 3. (1) (Доп. - ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г., изм. - ДВ, бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г., доп. - ДВ, бр. 102 от 2012 г., в сила от 21.12.2012 г., изм. - ДВ, бр. 40 от 2013 г., в сила от 30.04.2013 г.) Всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка от ФУ или касова бележка от ИАСУТД, освен когато плащането се извършва чрез внасяне на пари в наличност по платежна сметка, кредитен превод, директен дебит или наличен паричен превод, извършен чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи, или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.

ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКИ. Поръчка в интернет магазина www.sunnybunny.bg ,  може да се направи по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата, включително почивните дни и официалните празници.

При поръчки направени извън работно време (от 9:00  до 17:30 часа) или празнични дни, поръчката ви ще бъде обработена в първия работен ден следващ заявката Ви.

При поръчки направени до 16:30 часа на текущия работен ден, пратката Ви ще бъде изпратена в същия ден, освен ако не е уговорено друго в заявката Ви.

При поръчки направени след 16:30 часа, поръчката Ви ще бъде обработена на следващия работен ден, освен ако не е уговорено друго в заявката Ви. При възможност на Екипа на Билков прах за зъби "Солнечньiй зайчик" и в зависимост от натовареността на куриерската фирма, поръчката Ви може да бъде  изпратена в същия ден. (при изпращане на поръчката Ви ще получите потвърждение, чрез системата за имейл уведомяване  от www.sunnybunny.bg

ЦИНИ НА ДОСТАВКИ

Цената на куриерската услуга е ориентировъчна, и е възможно да варира в зависимост от: -района и адреса на клиента, -сумата за наложен платеж, -обема на изпращаната пратка, - и избор на точен час за доставката и.

От избора на тези опции се определя цената на доставката. 

Ето и основни цени за доставка:

  С Наложен платеж, с избор на куриер СПИДИ:

         -до офис на СПИДИ за следващ работен ден – цена 3,00 лева

         -до ваш адрес за следващ работен ден – 4,80 лева

         -до ваш адрес на втори работен ден (срок за доставка два работни дни) – 4,30 лева

/посочената цена за доставка може да се промени с 0,20 до 0,40 лв според сумата за наложен платеж/

 

   С Наложен платеж, с избор на куриер ЕКОНТ ЕКСПРЕС:

         -до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС за следващ работен ден – цена 4,00 лева

         -до ваш адрес за следващ работен ден – 6,40 лева

         -до ваш адрес на втори работен ден (срок за доставка два работни дни) – 6,00 лева

/посочената цена за доставка може да се промени с 0,20 до 0,40 лв според сумата за наложен платеж/

 

За поръчки над 69 лева, доставката е базплатна.

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки